top of page
IMG_8028.jpg

Tänk på!

Anmälan till våra danskurser måste ske via hemsidan och vårt anmälningsformulär här bredvid. Du kan inte anmäla via mail, Instagram eller Facebook. Tänk på att anmälan är bindande. 

Vi ber alla att respektera åldern på dansklasserna och endast anmäla sig till rätt åldersgrupp. Detta för att inte ta upp en plats för någon som egentligen har rätt att gå i kursen.

 

Du ska få ett bekräftelsemail till den angivna e-postadressen senast 48 h efter genomförd anmälan. Kolla gärna i Skräpposten och andra flikar på din e-postserver innan du hör av dig. Har du inte fått ett bekräftelsemail inom 48 h hör av dig. Vi kontaktar dig om kursen du anmält dig till är full.

Via anmälan godkänner man att personuppgifter insamlas, registreras och lagras i enlighet med GDPR.

 

Betala gärna via nätet i förväg då det kan bli mycket långa köer i receptionen vid terminsstart. När du betalar in din kursavgift via nätet betalar du in till vårt BG-nummer: 5381-8886 (elevens namn som meddelande). Kursavgiften ska vara betald senast vid första kurstillfället. Det går också bra att betala på plats med antingen kort eller Swish innan din första lektion. Du drar själv av eventuell rabatt vid anmälan av fler kurser. (Rabatter går ej att kombinera med andra erbjudande/rabatter.)

Då vi är en förening behöver alla elever betala medlemsavgift. Utöver terminsavgiften lägger ni på 100 kr i medlemsavgift per person. Denna betalas endast en gång per år och du är själv skyldig lägga på denna när du betalar terminsavgiften.

Hittar du inte kursen du vill gå?

Untitled 2.png

De kurser som inte finns med i listan är tyvärr fullbokade. Är du intresserad av en plats i en danskurs som inte finns med i listan, maila gärna till oss för att ställa dig i kö. Det händer då och då att det öppnas upp fler platser i kursen eller att vi lägger till nya kurser om det står många i kö.

ANMÄLAN HT2024 (anmälan är just nu stängd)

Anmälan öppnas
17 juli
kl. 12:00

Håll ut! 

TACK FÖR DIN ANMÄLAN!

Inom 48 h ska du ha fått ett bekräftelsemail från oss. Hör du inget från oss, hör gärna av dig via mail så ska vi hjälpa dig. 

bottom of page