top of page
unnamed_1.jpeg

Vad roligt att du vill dansa med oss! 

Vi är en familjär dansstudio där högt i tak och skratt är viktiga ståndpunkter. Vi har nu funnits i 10 år och har lång erfarenhet av att driva en dansskola. Våra lärare har examen i yrkes-dansutbildningar, arbetslivserfarenhet inom dans eller helt enkelt en enorm talang för att undervisa och dansa. Vi vill inspirera och vill att dans ska upplevas som lustfyllt & roligt! 

 

Dansstudio14 är en dansskola för hela familjen, där både barn och föräldrar dansar på samma plats. Med hundratals anmälda varje termin dansar du nybörjare som proffs, gammal som ung. Här är alla välkomna! När du väl bestämt dig för att joina oss på Dansstudio14 Hässleholm, kommer du inte ångra dig. Med våra professionella lärare och centrala lokaler finner du inget bättre ställe att börja din dansresa på. Vi är en del av föreningslivet och är oerhört stolta över att bidra med dansglädje i Hässleholm där vi genom åren inspirerat flera tusen människor via dans. Våra ledord är trygghet, glädje och utveckling och vi är oerhört glada för den sköna atmosfär vi har byggt upp på studion genom åren. 

Dansstudio14 ligger centralt, 1 minuts gångväg från Hässleholm C. Vi erbjuder flera dansklasser i veckan med ett stort utbud av olika dansstilar varje termin. Vi är igång året runt och håller workshops, Skapande Skola, möhippor, scenframträdande och dansföreställningar. Vi välkomnar alla - oavsett kön, ålder & bakgrund, fokus ska ligga på att ha roligt och att utvecklas. Välkommen att bli en i familjen i höst! 

hanna1.jpg

Grundare

Hanna Amoreus
 
bottom of page