top of page
Jag_01.jpg

Hanna Amoreus

Höstens klasser släpps 17 juli 2024

Jag grundade Dansstudio14 2014 och har drivit studion sedan dess. Jag kickstartade min musikalkarriär hösten efter gymnasiet då jag fick en roll i "High School Musical" på Nöjesteatern. Spelade sedan vidare på Göta Lejon i Stockholm, för att avsluta med Sverigeturné med samma produktion. Jag är utbildad på Performing Arts School i Göteborg. 

Tagit dansklasser på Pineapple Dance Studios i London & Marikas i Stockholm. Utbildad på Bjärnums Musikteaterskola 2010-2011. Dansat bakom Lena Philipsson, medverkat i Let's Dance & gigat med Robin Stjernberg och Nanne Grönwall.


Senaste åren har jag drivit Dansstudio14 till vad skolan är idag, samtidigt som jag koreograferat och sjungit i olika show - och scenproduktioner (Rock the Night, Thriller Night, Soul Night). Undervisning har dom senaste åren varit en stor del av min vardag, och jag försöker alltid ha en öppen och varm atmosfär på mina klasser för största möjliga utveckling. 

Varmt välkomna till mina klasser på Dansstudio14 i vår där jag undervisar tisdagar och torsdagar! 

                                                                      @hannaamoreus

IMG_3901.JPG

Jennifer Henriksson
Höstens klasser släpps 17 juli 2024

Jag gick ut C4 Dansgymnasie i Kristianstad 2016 och direkt efter det flyttade jag till London där jag spenderade varje dag på Pineapple Dance Studios och tog dansklasser. På Pineapple testade jag alla möjliga stilar som house, modern, contemporary fusion, commercial, balett och jazz. Mina favoritstilar är contemporary fusion och commericial.

Jag fick senare jobb på Pineapple Dance Studios och har hål
lt dansklasser där i contemporary, commercial, jazz och yoga i över 5 år. Jag har även medverkat med huvudroll i Janika Tenns musikvideo "Reach The Tribe", global kampanj för Hello Kitty och yogamodell för Zen Bear. 

Jag har nu sökt mig hemåt igen och ser fram emot att dansa och hålla klasser i Skåne. Du
hittar mig här på DS14 i Hässleholm varje måndag och onsdag. 

 

                                                            @jenniferhenriksson

 

IMG_4402.jpg

Alva Johansson
Höstens klasser släpps 17 juli 2024


Jag är en energisk och glad tjej som tog mina första danssteg vid 3-års ålder på Dansbruket i Vinslöv. Jag har under åren besökt olika dansskolor runt om i Skåne där jag packat min ryggsäck med massor av erfarenheter, bland annat på Dansstudio14. Jag tar fortfarande flera dansklasser så ofta jag kan för största möjliga utveckling och har sen 4 år tillbaka själv undervisat i dans. Stilar jag fokuserar på är hiphop. street, girlystyle, dancehall, jazz, modern och contemporary. 2021/2022 vann jag distriksfestivalen i Danskarusellen. 
 

"Att få vara en förebild och en vägledare är ett ansvar jag älskar att bära. Jag vill få alla elever, nya som gamla att lyckas efter sin egna förmåga och viktigast av allt, ha roligt."

Från och med hösten 23
 undervisar jag här på Dansstudio14 och är superglad för att träffa alla nya elever och gamla elever! 

                                                      @alvajohansssson

IMG_3891.JPG

Ella Mars
Höstens klasser släpps 17 juli 2024

Jag har dansat sedan jag var 5 år och tagit klasser i olika typer av street, hiphop och feminina stilar. Jag är en trogen elev här på studion och har dansat för många olika lärare genom åren. Jag älskar att dansa på DS14 för glädjen och gemenskapen som finns här & att få lära sig dansa av proffsiga lärare. Dans är min största passion och jag tycker det är kul att utforska nya stilar och koreografier. I dansen kan man uttrycka sig på sätt man kanske inte annars kan, och samtidigt utvecklas som person. 

Jag har tränat i DS Dancecrew sen starten för 4 år sen, och tack vare allt träning och olika uppträden har jag fått massor med kunskap och erfarenheter. Där har jag även fått öva på att göra egen koreografi och att samarbeta med människor. 

Det jag gillar mest med att dansa är att stå på scen och att lära känna nya människor.
Jag ser otroligt mycket fram emot att få dela det roligaste jag vet med alla på Dansstudio14 i Hässleholm nu också som stolt danslärare för en barngrupp. 

                                                                          @ellamars

IMG_3915.jpg

Gry Stigevi
Höstens klasser släpps 17 juli 2024

Mitt intresse för dans startade tidigt och jag har aldrig någonsin tvivlat på vad som gör mig gladast, att dansa! Jag tog min första danslektion när jag var 6 år och har aldrig slutat dansa sedan dess. Den största delen av min tid har jag dansat på DS14, men har även dansat på olika studios omkring Skåne. Jag har tävlat i Sveriges största danstävling Streetstar. Jag dansar för att uttrycka mina känslor och vem jag är. 

Jag är otroligt stolt över att vara en del av lärargänget på Dansstudio14 från och med i hösten 2023. Jag har tidigare arbetat som simlärare för barn och ser fram emot att återigen leda och inspirera. Jag vet hur mycket jag själv uppskattade att ha en danslärare som såg mig och fick mig att utvecklas samtidigt som vi skrattade så vi knappt kunde stå upp. Därför hoppas jag nu på att vara just den dansläraren för alla barn här på DS14! 

Jag undervisar klassen "Superstars 8-9 år" på tisdagar ihop med Ella! Kom och dansa med oss! 


                                                                        @lisagrystigevi

Agneta.jpg
FRÅGETECKEN.jpg

Agneta 
Receptionist

Jag har arbetat på Dansstudio14 sedan starten 2014 på ett eller annat sätt, sedan några år tillbaka har jag ansvarat för receptionen. Mig kan du fråga om allt som gäller anmälan, klasser och tider. Det går även jättebra att ringa till oss under våra öppettider på kvällarna. Jag älskar att prata med elever och föräldrar ute i receptionen, så kom gärna fram och säg hej om du väntar utanför klass! 

Vi söker ny receptionist!  
Receptionist

Vi letar nu efter en ny härlig fläkt som kan arbeta hos oss i receptionen! Är det du? Hör av dig till oss på dansstudio14@gmail.com med CV och personligt brev!  

bottom of page